Muzej voštanih figura u San Antoniu uklonio voštanog Trumpa jer ga posjetitelji stalno udaraju

Bivši američki predsjednik premješten je u skladišni ormar radi vlastite sigurnosti.

Voštana figura Donalda Trumpa (Izvor: Ripley’s Believe It or Not!)

Muzej voštanih figura Louis Tussaud’s Waxworks u gradu San Antonio, u američkoj saveznoj državi Texas morao je ukloniti voštanu figuru Donalda Trumpa jer su je posjetitelji stalno udarali, javlja San Antonio Express-News.

Muzej na Alamo Plazi u vlasništvu je tvrtke Ripley Entertainment, a prema riječima regionalnog menadžera Claya Stewarta, Trumpa su morali sakriti u ormar. “Kad je riječ o visokopozicioniranoj političkoj figuri, napadi mogu predstavljati problem”, rekao je Stewart. Osim redovitog udaranja, skulptura od voska dobila je i nekoliko dubokih ogrebotina na licu.

Waxworks je u početku pokušao obraniti voštanog Trumpa postavljajući ga u predvorje pred blagajnu kako bi figura stalno bila na oku zaposlenima. No to se nije pokazalo uspješnim jer su mnogi posjetitelji bili nasilni prema voštanoj figuri čak i dok su zaposlenici to gledali. Na kraju je pala odluka da Trumpa treba maknuti iz ponude.

Stewart kaže da su u Waxworks na to navikli. “Uvijek smo imali problema s predsjedničkim odjelom, bez obzira o kojem je predsjedniku riječ – George W. Bush, Obama ili Trump – svi su imali ljude koji su ih tukli”, rekao je. “Obami su otkinute uši šest puta, dok je Bushu od udarca bio spljošten nos. Ljudi su jednostavno agresivni prema političkim figurama.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X