Myspace postaje internetski radio

Nova stvar na stranici je random radio program koji nije ograničen na varijablu vremena. Tu je i mogućnost slušanja po žanrovima kao i šeranje listi s prijateljima… Myspace je na putu da postane najslušaniji globalni radio.

Myspace.com - radio

Prije pet godina Myspace.com bio je na putu da postane glavni indikator popularnosti budućih izvođača, a enormno brza prodaja debi albuma grupe Arctic Monkeys išla je tome u prilog, obzirom da se diskografska kuća za njih odlučila zbog velikog broja preslušavanja pjesama od strane obožavatelja – bar tako kaže legenda.

No s vremenom Myspace je u posjećenosti izgubio pred Youtubeom i Facebookom. Jedno od poboljšanja koje bi trebalo donijeti i veću posjećenost stranice nova je intervencija Myspacea čiji stručni tim je odlučio u potpunosti iskoristiti golemu i u mnogočemu unikatnu glazbenu bazu podataka te ponuditi uslugu radio programa, s inovacijom što će svaki korisnik moći slušati svoj osobni radio program, jer postoji opcija preskakanja pjesama i slušanje programa koji je određen i po žanrovima. Play liste se naravno mogu i šerati s prijateljima, dok je i sam player poboljšan u smislu bržeg učitavanja glazbe.

Za mlade i neafirmirane izvođače ovo se čini kao dodatna šansa jer postoji veća mogućnost da njihove pjesme pronađu brže put do svoje publike. Pa sad ako je Facebook najmnogobrojnija država na svijetu, a Youtube najgledanija televizija, možda Myspace postane najslušaniji radio…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X