Na 11. Demofest se prijavilo 458 demo bendova

Na binu Demofesta se ove godine želi popeti 458 demo bendova sa područja cijele ex-Yu, što govore rezultati nedavno okončanog natječaja najpoznatijeg i najvećeg festivala demo bendova na Balkanu.

  • 1
    Share
Natječaj za 11. Demofest

Najveći broj prijavljenih demo bendova je iz Srbije i Hrvatske, kao i BiH, te nešto manje iz Slovenije, Makedonije i Crne Gore.

“Kako smo već navikli, posljednjih dana nam je stigao naveći broj prijava, a sada nas čeka posao na njihovom razvrstavanju. Nakon toga, validne i potpune prijave za eventualni nastup u Banjaluci, gdje će uz podršku Banjalučke pivare i UNESCO-a 11. godinu zaredom biti održan Demofest, putuju do članova našeg stručnog žirija na preslušavanje i ocjenjivanje”, kaže Brankica Raković, PR direktor Demofesta.

Iz Demofesta dodaju kako će rezultati natječaja i imena članova žirija biti poznati u lipnju, a bit će objavljeni na službenoj stranici festivala www.demofest.org, kao i na službenoj Facebook stranici Demofesta.

“Pošto smo uspješno okončali prvi dio ovogodišnje komunikacije, uskoro očekujte i prva imena revijalnog programa Demofesta”, navodi Raković.

Ovogodišnji Demofest će biti održan od 19. do 21. srpnja na prostoru tvrđave Kastel u Banjaluci.

  • 1
    Share

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X