Najavljeni prvi izvođači krčkog Velvet Festivala

Organizatori punom parom rade na pripremama za sedmo izdanje Velveta – jednog od najuspješnijih i najistaknutijih festivala u regiji. U Puntu na otoku Krku i ovoga ljeta zajamčen je bogat glazbeni program u intimnoj atmosferi netaknute prirode.

Velvet Festival

Velvet se profilirao se kao hrvatski vacation festival koji kvalitetom i moćnom glazbenom ponudom ne zaostaje za stranim konkurentima. Od 29. lipnja do 2. srpnja mistična plaža Medane u Puntu na otoku Krku zaživjet će po sedmi put zahvaljujući marljivoj ekipi koja “pokušava ne ponavljati ono što provjereno funkcionira”.

Obilje dobre glazbe, idilična atmosfera u pitoresknom ambijentu i raznovrstan popratni sadržaj samo su dio novog nastavka priče na kojem organizatori već mjesecima neumorno rade. Nagrađen Ambasadorom u kategoriji “najboljeg festivala domaćeg promotora”, Velvet ponovno donosi savršen omjer live i elektroničke glazbe, a tu su i jedinstveni boat partyji kakvi se na Krku ranije nisu nudili.

Prva trećina lineupa je pred nama, sa savršenim omjerom live i elektroničke glazbe, a najavu poznatih boat partija (prošle godine rasprodani u 40 minuta) uslijediti će uskoro. Na pozornicu će se tako popeti Buč Kesidi, srpska pop rock senzacija, hrvatsko-slovenski ženski jazz duo freekind., dugoočekivani australski bosanac Hector Gachan, čiji će ovo biti prvi i ekskluzivni nastup u Hrvatskoj, te interesantna grupa The Zenmenn kojeg čine aktivni članovi proširenog benda Jaakko Eino Kalevija. Na listi DJica/eva tu je zagrebački plesač i DJ Stankoff, talijanski duo Napoli Segreta, zaslužan za popularizaciju napolitanskog diska i funk-a, pionir ex-yu glazbe Peđa Radović, Londonska zvijezda Shy One, te srpske mlade nade Aleksandra Hrib i Little Lu.

Organizatori najavljuju da je ovo tek trećina ukupnog festivalskog lineupa, te najavljuju puno dodatnog programa. Ulaznice po cijeni od 29€ su trenutno u prodaju u sustavu CoreEvent.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X