Nakon 22 godine projekt Hologram objavio album sniman s Margitom Stefanović

Srpsko-nizozemski bend Hologram objavio je svoj prvi album ‘Project 303’, snimljen 1995. godine. Album je objavljen 1. travnja na sam rođendan pokojne Margite Stefanović iz EKV-a, koja je na albumu i svirala. Album je u digitalnom formatu objavila izdavačka kuća Lampshade Media.

Hologram 'Project 303'
Hologram ‘Project 303’

Hologram je stalni i pokretni muzički projekt iz Amsterdama, a osnovan je 1995. godine u Novom Sadu. Kreator Holograma je Ljiljana Keravica, kompozitorica, producentica i izvođačica.

“Ideja Hologram je da za svaki novi projekat uključi različite glazbenike, različitih nacija i različitog glazbenog nasljeđa. Zbog toga glazba poprima raznovrsne utjecaje, pa se može opisati kao rock, pop, electro-dark, pa čak i ska te na taj način biva lako prepoznatljiva slušateljima”, navodi Keravica.

Trenutno Hologram radi na novom materijalu u Amsterdamu.

Prvi Hologram album „Project 303“ sniman je u studiju Dum Dum u Novom Sadu 1995. godine zajedno sa Margitom Stefanović. Na albumu su gostovali glazbenici iz različitih novosadskih bendova. Glazba je stvarana u susretu dvije generacije i reflektira vrijeme i okolnosti u kojima je nastala.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X