Nakon 22 godine projekt Hologram objavio album sniman s Margitom Stefanović

Srpsko-nizozemski bend Hologram objavio je svoj prvi album ‘Project 303’, snimljen 1995. godine. Album je objavljen 1. travnja na sam rođendan pokojne Margite Stefanović iz EKV-a, koja je na albumu i svirala. Album je u digitalnom formatu objavila izdavačka kuća Lampshade Media.

Hologram 'Project 303'
Hologram ‘Project 303’

Hologram je stalni i pokretni muzički projekt iz Amsterdama, a osnovan je 1995. godine u Novom Sadu. Kreator Holograma je Ljiljana Keravica, kompozitorica, producentica i izvođačica.

“Ideja Hologram je da za svaki novi projekat uključi različite glazbenike, različitih nacija i različitog glazbenog nasljeđa. Zbog toga glazba poprima raznovrsne utjecaje, pa se može opisati kao rock, pop, electro-dark, pa čak i ska te na taj način biva lako prepoznatljiva slušateljima”, navodi Keravica.

Trenutno Hologram radi na novom materijalu u Amsterdamu.

Prvi Hologram album „Project 303“ sniman je u studiju Dum Dum u Novom Sadu 1995. godine zajedno sa Margitom Stefanović. Na albumu su gostovali glazbenici iz različitih novosadskih bendova. Glazba je stvarana u susretu dvije generacije i reflektira vrijeme i okolnosti u kojima je nastala.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X