Nakon 40 godina raspada se NOFX

Vijest je na Instagramu objavio frontmen Fat Mike.

NOFX (foto: Wikipedia)

Fat Mike je najavio da će se NOFX raspasti 2023. godine. U komentarima objave na Instagramu od 31. kolovoza, pjevač i basist rekao je da će “sljedeća godina biti naša posljednja godina”.

Iako bend još nije objavio službenu objavu o razlazu, Fat Mike (rođen kao Michael Burkett) bio je dovoljno uvjeren u svoje planove da je otkrio vijest bez ikakvog poticaja. Obožavatelj je komentirao nepovezanu objavu na Instagramu o tome da bend ne dolazi dovoljno u Kanadu dok je na turneji, a Fat Mike je odgovorio: “Zapravo, mi volimo Kanadu, samo što će nam sljedeća godina biti zadnja. Uskoro ćemo objaviti naše posljednje nastupe. Bila je to nevjerojatna vožnja…”

Nakon što su obožavatelji čuli vijest, drugi korisnik je pitao hoće li NOFX svirati u Los Angelesu prije nego što se raziđu. Na taj komentar, Fat Mike je odgovorio: “Los Angeles će biti posljednje mjesto gdje ćemo svirati. Tu smo počeli, tu ćemo i završiti.”

NOFX je osnovan 1983., tako da se njihov nadolazeći raspad poklapa s njihovom 40. obljetnicom. Njihov 15. i očigledno posljednji album bio je “Single Album” objavljen prošle godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X