Nakon Winnie the Pooha i Bambi postaje ‘opaki stroj za ubijanje’ u nadolazećem horor remakeu

Tim koji je snimio ‘Winnie The Pooh: Blood and Honey’ još jedan Disneyev klasik pretvara u krvoproliće.

Bambi (foto: Wikipedia)

Klasični Disneyev film “Bambi” trebao bi biti pretvoren u slasher film pod nazivom “Bambi: The Reckoning”.

Projektom se bavi tim koji je stvorio “Winnie The Pooh: Blood And Honey”, koji bi trebao biti objavljen u SAD-u početkom sljedeće godine. Snimanje tog filma postalo je moguće nakon što je lik Winnieja Pooha početkom godine ušao u javnu domenu, dopuštajući svakome da ga koristi u kreativnim medijima bez zakona o autorskim pravima.

Sada Dread Central izvješćuje da ITN Studios i Jagged Edged Productions rade na krvavoj verziji Bambija, a Scott Jeffrey je rekao da se prijavio za režiju uz redatelja Rhysa Frake-Waterfielda. Prema Digital Spyju, snimanje bi trebalo početi početkom sljedeće godine.

“Film će biti nevjerojatno mračno prepričavanje priče iz 1923. koju svi znamo i volimo”, rekao je Jeffrey. “Nadahnut dizajnom korištenom u Netflixovom filmu “Ritual”, Bambi će biti opaki stroj za ubijanje koji vreba u divljini.”

Disneyeva adaptacija Bambija koja je obilježila djetinjstva većine ljudi stigla je u kina 1942. kao ekranizacija austrijskog romana iz 1923. “Bambi: Život u šumi”. Izvorna priča je u javnoj domeni od 2016. – a Collider javlja da Jeffreyju nije dopušteno koristiti bilo koji od omiljenih Disneyjevih elemenata u svojim likovima, uključujući Bambijev poseban prototip lika. Stoga je nemoguće predvidjeti kako će izgledati Jeffreyjeva verzija Bambija.

Frake-Waterfield također je spomenuo izglede za još jednu mračnu obradu Disneyja. Redatelj planira snimiti i mračnu verziju priče o Petru Panu u filmu pod nazivom “Peter Pan: Neverland Nightmare”, javlja The Scotsman.

Saznajte više:

Objavljen trailer za viralni horor o Winnie the Poohu

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X