Natali Dizdar rasprodala koncert u Laubi, dodan novi datum

Samo dva tjedna nakon što je najavljen koncert Natali Dizdar u Laubi – sve su ulaznice za datum 24.4. rasprodane. No, zbog velikog interesa publike u prodaju su puštene ulaznice za još jedan datum – nedjelju 25. travnja.

Natali Dizdar (Foto: promo)

Zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom kaže da ne može dočekati da stane pred svoje obožavatelje i priušti im glazbenu poslasticu koju će dugo pamtiti. Koncert će se održati u dvorištu Laube, a sva su mjesta sjedeća.

Natali trenutno ima i radijski hit singl “Kad mislim na to” ne silazi s vrha radijskih top ljestvica. Pjesmu potpisuju Natali Dizdar i Vladimir Mirčeta, njezin gitarist i dugogodišnji suradnik, a za video spot u maniri ‘susreta druge vrste’ zadužen je bio talentirani redatelj Dinko Šimac.

“Ovu pjesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na ljeto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vrijeme. Cijela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, s puno priča, završenih, nedovršenih i novih, pa takav neki osjećaj prati i ovu pjesmu.” objašnjava nam Natali kako je pjesma nastala i dodaje: “Vlado i ja smo ustvari demo verziju dosta brzo završili, ali sam pričekala sa završetkom pjesme jer sam htjela vidjeti u kojem će smjeru ići moj sljedeći album, odnosno u ovom slučaju, to će ustvari biti – EP”, rekla je Natali Dizdar.

Organizator se obavezuje pridržavati se svih epidemioloških preporuka, a od posjetitelja se očekuje isto. Više o događaju pronađite na Facebook eventu. Ulaznice potražite u sustavu Entrio.hr. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X