Ne kurcem u čelo, nego dickom u obraz

Ovako stvari stoje. Rvacka rock scena je eutanazirana. Nema toga. I naravno da se prirodnom selekcijom onda dešava onaj očekivano neočekivani spin. Ako već nema mladih nada jer su im jaja usukana u egzistencijalne puc-muc-šuš-puš brige i kompjuteriće gdje pimplaju neke eterične pizdarije, e onda će vala stari jarci razoriti onako kako mulci ne znaju. Prije početka rata skraja Osamdesetih i u vrijeme ratnih štekanja negdje oko 1993. iz Samobora je zaroknulo nešto imenom Dikobraz.

Dikobraz

Stvar je najavljena videospotom i singlom “Živ sam”. Štono kažete “U spotu nema ženskih fotomodela, ali ima polugolih muškaraca. Jedna životinja stradala je neposredno nakon završetka snimanja. Ispričajte ponešto o snimanju i ekipi… Produkciju polupotpisujete sami?

Klek: Spot smo osmislili na izvorno naš način: prepustili smo muku našim frendovima Ferdi i Goranu (koji nas znaju od samih početaka pa im nije bilo teško ušuljati se u naše mozgove i pretočiti naš zvuk u sliku). Zvijer koja je stradala neposredno nakon snimanja pojavljuje se u uvodnim kadrovima i imam pouzdanu informaciju da bu špek maestralan…

Mimo nastupa u Samoboru tu i tamo prošlih godina koliko je upokojenje trajalo i ako ste bili prisutni i formalno neraspadnuti nije se znalo za vas.

Klek: Da, znojili smo se u garaži i pojavljivali se povremeno na grupnjacima…

U prvom naletu bili ste gromoglasni. Jel’ vas frka malo da ste godinama i kilama malo potrošili kondiciju i nadrkanost nastupa?

Klek: Ha ha ha, nema frke, kondu održavamo polulitarskim utezima, a glede kila: znaš i sam da su razmjeri razaranja veći što je malj teži.  Za nadrkanost su se motivi zadnjeg desetljeća osjetno namnožili…

Kaže Gobac da susjedi idu dole u garažu. Koje je baza i ako ste pratili scenu ovih godina jeste zatekli ikoga dovoljno vrijednog i dobrog da zaslužuje podijeliti daske s vama, osim drugova vam iz Kawasaki 3p-a recimo?

Klek: Jesmo. Danko Jones, npr. Iskreno, niš nas baš nije pogodilo u pleksus, možda smo neinformirani. Uostalom, pročitaj svoj uvodnik …

Prijašnje Raspelo: Dosada zvana Rock And Roll

Zadnje od Intervju

Idi na Vrh
X