Neil Young i Crazy Horse pripremaju novi album

Bendu se pridružuje Nils Lofgren na gitari, a pripremili su jedanaest pjesama za prvi zajednički album nakon ‘Psychedelic Pill’ iz 2012. godine.

  • 45
    Shares
Neil Young (foto: Per Ole Hagen/Wikipedia)

Neil Young i Crazy Horse uskoro odlaze u studio kako bi snimili svoj prvi zajednički album nakon ‘Psychedelic Pill’ iz 2012. godine. Young je potvrdio vijest na svojoj internetskoj stranici Neil Young Archives u odgovoru na pismo obožavatelja koji ga je upitao o daljnjim planovima. “Crazy Horse ide u studio s 11 novih pjesama,” napisao je.

Neil Young je ponovno okupio Crazy Horse za niz koncerata u Kaliforniji. U postavi je nedostajao gitarist Frank “Poncho” Sampedro koji je napunio 70 godina i povukao se u mirovinu. Na njegovo mjesto doveden je Nils Lofgren koji je s bendom svirao na albumu iz 1971. koji je bend snimio bez Younga. Osim toga svirao je i na albumu “Tonight’s The Night” kao i na turneji koja ga je pratila.

Ne zna se točno kada bi novi album trebao biti objavljen. Young u svibnju kreće na turneju po Americi, a krajem lipnja bit će u Europi s Promise of the Real, između ostalog u Londonu i irskom Kilkennyju gdje će nastupiti uz Boba Dylana.

  • 45
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X