Neil Young otkrio neke od sljedećih projekata na kojima radi

Osim izgubljene ploče ‘Homegrown’ nova bi nam godina mogla donijeti i ‘Way Down in the Rust Bucket’ i ‘Greendale Live’.

Neil Young (foto: Michael Miller/Neil Young Archives)

Neil Young za Novu je godinu obožavateljima uputio čestitku u kojoj je otkrio novosti o nekima od arhivskih projekata koji bi mogli biti objavljeni u 2020. godini. “Riječ je o djelima koja su plod ljubavi,” napisao je Young. “Svakog jutra budim se s punim tanjurom stvari koje mogu raditi kako ne bih završio na cesti. Dobro je stati, regrupirati se, skupiti energiju i otvorenost prema onome što bi moglo uslijediti.”

Young je istaknuo dva projekta, “Way Down in the Rust Bucket” i “Greendale Live”, premda je više pričao o potonjem koji će popratiti Younga i Crazy Horse u izvedbi istoimene rock opere iz 2003. u Torontu, a sastojat će se od albuma uživo i koncertnog filma. Young je naglasio kako su u posljednjim fazama montaže. O “Way Down in the Rust Bucket” Young nije otkrio ništa novo, no kad ga je najavljivao u rujnu rekao je kako je riječ o jedinstvenom koncertu s Crazy Horseom u klubu Catalyst u Santa Cruzu.

U novogodišnjem pismu nije spominjao ni nedavno najavljeno objavljivanje legendarnog “izgubljenog” albuma “Homegrown” koje bi mu trebalo biti prvo službeno izdanje ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X