Nellcote predstavlja DIY video spot za pjesmu ‘Little Wolf’

Uvidjevši da su spiskali sve pare na snimanje albuma, ekipi iz benda Nellcote nije ostalo drugo nego otići u spavaću sobu, primiti stvar u svoje ruke i snimiti spot za pjesmu Little Wolf, prema vlastitoj ideji i režiji, no uz snimateljsku i postprodukcijsku pomoć prijatelja Tonija Juričića, s kojim su prethodno surađivali na spotu za ‘Time/She’ s EP-a ‘Surrender’.

Nellcote ‘Little Wolf’

Bend ovim putem publici predstavlja novu postavu i dokazuje da se tu i tamo znaju i nasmijati, unatoč glasu mračnjaka koji ih prati.

“Little Wolf” već je četvrti singl s nedavno objavljenog albuma prvijenca “Disturbance in a Quiet Summer Night”. Glavni lik pjesme neprestano osjeća da je u raskoraku sa svijetom i vremenom u kojem živi, no odbija se prepustiti pesimizmu.

Nellcote ovim spotom najavljuje i skorašnju promociju spomenutog albuma 19. studenog u Tvornici Kulture i poziva sve da ih podupru kako više u besparici ne bi morali snimati kućne uratke u spavaćim sobama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X