Nevena Glibetić Nensi objavila prvi singl ‘Vrištim’

Pjevačica Nevena Glibetić Nensi objavila je svoj prvi singl ‘Vrištim’ svega mjesec i pol dana nakon izlaska singla ‘Udahni’ s Marčelom i bendom, suradnicima koji su zajedno gotovo dvije decenije.

Nevena Glibetić Nensi (Foto: promo)

Nevenu je šira srpska javnost zapazila i kroz šaljivu obradu Madonne po tekstu Zorana Kesića iz 2009. godine, kao i kroz suradnju s bendom Ničim Izazvan na pjesmi “Daleki kraj”, koja je ovjenčana nagradom MTV Best Adria Act 2017. godine.

“Bojan Gluvajić i Boris Bakalov, moji prijatelji iz Ničima, jednog su me dana ‘na prepad’ (da ne kažem ničim izazvano) iznenadili: na mejlu u kome piše ‘ovo smo za tebe napravili’ zatekla sam demo verziju svoje buduće pesme, Bojan ju je otpevao uz pratnju akustične gitare. Zadržala sam njihov tekst, aranžmane pevanja prevela na svoj soul/džez manir, a onda u priču uključila saborce iz našeg benda, sa kojim Marčelo, Rejd i ja sviramo godinama unazad. Naš basista Marko Fabry doradio je kompoziciju i uradio aranžman, Aleksandar Jovanović Šljuka pobrinuo se za klavijature, Aleksandar Cvetković Drama za bubanj, a sve duvačke deonice uradio je naš bivši član ali večni drug Miloš Miša Nikolić”, izjavljuje Nensi povodom objave singla “Vrištim”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X