Nika Turković predstavila novi singl ‘Dok nas nema’ čiji spot tematizira istospolne ljubavne odnose

Nika Turković nakon niza hitova poput ‘Tvoj mir’, ‘Pusti’ i ‘Gledaj me’ predstavlja moćnu pjesmu ‘Dok nas nema’ u kojoj poručuje: ljubav je ljubav.

Nika Turković (Foto: Petra Mikšik)

“Dok nas nema” prva je Nikina pjesma na kojoj je autorsko kormilo u potpunosti odlučila prepustiti nekome drugome, a riječ je o popularnoj mladoj zvijezdi u usponu Tam.

“Tamara mi se javila prije dvije godine i poslala mi demo pjesme koju sam instantno osjetila kao da je moja. Odmah sam joj se javila i rekla da sam pjesmom oduševljena i da ju ne da nikome drugome, ali da me malo pričeka jer sam tada već imala plan za narednih nekoliko singlova. Skupa smo ju malo više prilagodile meni, a Petar Wagner (Fantom) nam je u svemu tome pomogao i napravio aranžman kakav smo zamislili. Jedna preodlična ekipa, prekrasna energija, velika ljubav i prijateljstvo. Definitivno jedni od najtalentiranijih ljudi s kojima sam imala prilike raditi i nadam se da će prilika biti još.”, o suradnji je ispričala Nika te otkrila kakav osjećaj je bio snimati pjesmu koja “nije njezina”: “Iskreno, očekivala sam da će biti puno drugačije i da ću se slabije povezati s pjesmom, ali otkako sam ju čula, znala sam točno koju emociju prenosi i kako ju je Tamara osjetila dok ju je pisala. Tako da bih rekla da je osjećaj isti, možda sam čak malo i više u tremi, da Tamara bude 100% zadovoljna kako sam ju iznijela i da ju učinim ponosnom.”

Pjesmu “Dok nas nema” vizualno upotpunjuje video spot čiji osnovni cilj je bio dočarati ljubav kao takvu; jednaku kroz sve odnose. “Sreća, čežnja, uzbuđenje, tuga, patnja, bol i sve ostale emocije koje prolazimo kroz te velike ljubavi, prolazimo upravo svi neovisno o tome tko smo ili kako se identificiramo. Upravo je to bila moja misao vodilja i zato smo i odabrali ekipu koja je to iznijela na pravi način”, rekla je Nika.

Nika je režiju i produkciju spota ponovno povjerila svojim dugogodišnjim suradnicima SESTRICAMA, a za besprijekornu estetiku pobrinula se sjajna postava mladih kreativaca: “Na našim spotovima uvijek rade isti genijalci, uz dodatak nekih novih pametnih i kreativnih glava, pa su tako i ovaj puta spot radile SESTRICE; naravno Luka Sepčić, ovaj puta uz vodstvo Sare Horvatić i asistenciju Laure Pribanić, ali i budno oko Ane Badurine. Na kameri je ponovno bio Frane Pamić s kojim baš uživam raditi, a ne smijem ni zaboraviti ostatak tehničkog tima bez kojih ništa ne bismo mogli; Rene Recek, Vedran Augustinović, Marijan Kljajić i Ivan Kljajić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X