Nikad snažnije špekulacije o povratku serije ‘The Office’ na male ekrane

U posljednje vrijeme intezivirala su se nagađanja o povratku kultne serije ‘The Office’, primjećujemo, poprilično opravdano.

  • 5
    Shares
Logo fiktivne kompanije Dunder Mifflin iz serije ‘The Office’ (izvor: Wikipedia)

Nakon što se Steve Carrell u nedavnom povratničkom monologu za Sautrday Night Live, u izrežiranom skeču, suočio sa nekadašnjim kolegama iz serije “The Office” koji ga, zajedničkim snagama, nagovaraju na snimanje novih epizoda “jer je to ionako jedino što ljudi od njih žele vidjeti”, ni tjedan nakon fanovi serije imaju novog razloga nadati se potencijalnom televizijskom uskrsnuću.

Ovog je vikenda Angela Kinsey, koja i u seriji glumi Angelu, putem društvenih mreža podijelila fotografiju sa, kako je objasnila, “obiteljskog okupljanja”. Na fotografiji se uz kreatora serije Kinseyevu i Grega Danielsa nalaze i Rainn Wilson (Dwight), Jenna Fischer (Pam), Ed Helms (Andy), Creed Bratton (Creed), Leslie David Baker (Stanley), Paul Lieberstein (Toby), Leslie David Baker (Stanley), Oscar Nunez (Oscar) i Phyllis Smith (Phyllis).

Podsjećamo, još je u svibnju objavljena vijest da počinje priprema terena za snimanje desete sezone “The Officea” nakon što je Robert Greenblatt, ravnatelj NBC-a, priznao da je u kontaktu da Gregom Danielsom oko nastavka serije.

Najranije špekulacije govorile su o tome da će se prve epizode emitirati već krajem ove godine, govorkalo se i o snimanju božićnog specijala, no sada je već poprilično jasno da ništa od toga. No 2019., šesta godina od prestanka emitiranja legendarne serije, čini se, mogla bi biti ta u kojoj će se omiljeni likovi vratiti na male ekrane.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh