Nimbus i Darko Rundek snimili pjesmu ‘Sve je poznato’

Nakon pjesme ‘Sad kada znam’ Nimbus publici predstavlja i drugi singl ‘Sve je poznato’. Autorica i pjevačica Maja Lovrić ovoga puta je odlučila singl ‘začiniti’ gostovanjem legendarnog pjevača Haustora, Darka Rundeka.

Maja Lovrić Kosa i Darko Rundek
Maja Lovrić Kosa i Darko Rundek

Kako je do suradnje došlo, komentirala je sama pjevačica: “Sjedila sam u vlaku, slušala zvuk tračnica, gledala kroz prozor pomične slike i razmišljala o onome što ostavljam na jednom mjestu i onom što me čeka na drugom. Zapisala sam svoje misli, a kad sam pjesmu uglazbila, u njoj sam “čula” Rundekov glas i odmah sam znala da to mora biti duet s njim. Drago mi je da mu se pjesma svidjela i da se u njoj pronašao. Snimana je na relaciji Pariz-Zadar, tako da smo u procesu rada, o njoj razmjenjivali komentare i dojmove putem mailova. Sama činjenica da je on tamo, a ja ovdje, dodatno je začinila pjesmu i učinila je još stvarnijom u svojoj poruci”, rekla je Maja Lovrić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f0R4Z1BZpLs[/youtube]

Autorica teksta i glazbe je Maja Lovrić, a aranžman i produkciju potpisuje Ivan Grancarić.

Iako alter-indie-pop projekt Nimbus datira iz 2002. godine, trebalo je proći desetak godina do prvog pravog istupa u javnost. Nakon dugogodišnje glazbene karijere u bendovima Pea, Abrakha-dub-r (Abraka dabar) i Ihthis, Kosa je svoje tekstove, glazbu i glas javnosti predstavila prvim Nimbusovim singlom „Ponekad”  u ljeto 2011. godine. Drugi singl bio je “Jezero”, a objavljen je i singl “Otok” kojeg prati i spot.

Za prvi diskografski singl Nimbusa odabrana je pjesma „Sad kada znam“.

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X