Nimbus i Darko Rundek snimili pjesmu ‘Sve je poznato’

Nakon pjesme ‘Sad kada znam’ Nimbus publici predstavlja i drugi singl ‘Sve je poznato’. Autorica i pjevačica Maja Lovrić ovoga puta je odlučila singl ‘začiniti’ gostovanjem legendarnog pjevača Haustora, Darka Rundeka.

Maja Lovrić Kosa i Darko Rundek
Maja Lovrić Kosa i Darko Rundek

Kako je do suradnje došlo, komentirala je sama pjevačica: “Sjedila sam u vlaku, slušala zvuk tračnica, gledala kroz prozor pomične slike i razmišljala o onome što ostavljam na jednom mjestu i onom što me čeka na drugom. Zapisala sam svoje misli, a kad sam pjesmu uglazbila, u njoj sam “čula” Rundekov glas i odmah sam znala da to mora biti duet s njim. Drago mi je da mu se pjesma svidjela i da se u njoj pronašao. Snimana je na relaciji Pariz-Zadar, tako da smo u procesu rada, o njoj razmjenjivali komentare i dojmove putem mailova. Sama činjenica da je on tamo, a ja ovdje, dodatno je začinila pjesmu i učinila je još stvarnijom u svojoj poruci”, rekla je Maja Lovrić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f0R4Z1BZpLs[/youtube]

Autorica teksta i glazbe je Maja Lovrić, a aranžman i produkciju potpisuje Ivan Grancarić.

Iako alter-indie-pop projekt Nimbus datira iz 2002. godine, trebalo je proći desetak godina do prvog pravog istupa u javnost. Nakon dugogodišnje glazbene karijere u bendovima Pea, Abrakha-dub-r (Abraka dabar) i Ihthis, Kosa je svoje tekstove, glazbu i glas javnosti predstavila prvim Nimbusovim singlom „Ponekad”  u ljeto 2011. godine. Drugi singl bio je “Jezero”, a objavljen je i singl “Otok” kojeg prati i spot.

Za prvi diskografski singl Nimbusa odabrana je pjesma „Sad kada znam“.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X