Nimbus i Darko Rundek snimili pjesmu ‘Sve je poznato’

Nakon pjesme ‘Sad kada znam’ Nimbus publici predstavlja i drugi singl ‘Sve je poznato’. Autorica i pjevačica Maja Lovrić ovoga puta je odlučila singl ‘začiniti’ gostovanjem legendarnog pjevača Haustora, Darka Rundeka.

Maja Lovrić Kosa i Darko Rundek
Maja Lovrić Kosa i Darko Rundek

Kako je do suradnje došlo, komentirala je sama pjevačica: “Sjedila sam u vlaku, slušala zvuk tračnica, gledala kroz prozor pomične slike i razmišljala o onome što ostavljam na jednom mjestu i onom što me čeka na drugom. Zapisala sam svoje misli, a kad sam pjesmu uglazbila, u njoj sam “čula” Rundekov glas i odmah sam znala da to mora biti duet s njim. Drago mi je da mu se pjesma svidjela i da se u njoj pronašao. Snimana je na relaciji Pariz-Zadar, tako da smo u procesu rada, o njoj razmjenjivali komentare i dojmove putem mailova. Sama činjenica da je on tamo, a ja ovdje, dodatno je začinila pjesmu i učinila je još stvarnijom u svojoj poruci”, rekla je Maja Lovrić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f0R4Z1BZpLs[/youtube]

Autorica teksta i glazbe je Maja Lovrić, a aranžman i produkciju potpisuje Ivan Grancarić.

Iako alter-indie-pop projekt Nimbus datira iz 2002. godine, trebalo je proći desetak godina do prvog pravog istupa u javnost. Nakon dugogodišnje glazbene karijere u bendovima Pea, Abrakha-dub-r (Abraka dabar) i Ihthis, Kosa je svoje tekstove, glazbu i glas javnosti predstavila prvim Nimbusovim singlom „Ponekad”  u ljeto 2011. godine. Drugi singl bio je “Jezero”, a objavljen je i singl “Otok” kojeg prati i spot.

Za prvi diskografski singl Nimbusa odabrana je pjesma „Sad kada znam“.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X