Nina Violić: Nije zajebancija, čak ni registar izdajnika nije mi zabavan

Glumica Nina Violić izrazila je svoj strah nakon izbora nove vlade i želju struke za buntom protiv izbora Zlatka Hasanbegovića za ministra kulture.

Nina Violić (Foto: HNK)
Nina Violić (Foto: HNK)

“Nije mi smješno. Po prvi put nisam sposobna ovo što se događa gledat iz nekog drugog neobaveznog iščašenog ugla. Tjeskoba me valja već nekoliko dana. Nije zajebancija. Čak ni registar izdajnika nije mi zabavan. Sve je realno i sve je gore nego u najcrnjoj mori. Očajna sam što ću sve do smrti živjet u šupku svijeta i što se nikad ništa neće promijeniti. Naša djeca isto. Njihova djeca isto. Gonite se u tri pičke materine cijela fašistička Evropa i naša primitivna prčija! Nisam odavde!” – napisala je Nina Violić na svom Facebook profilu, što su prenijeli i domaći mediji.

Nina Violić je još navela: “Ako se sve institucije u kulturi dignu, imamo šanse. Ali nisu se sve oglasile. Manjina se oglasila. Eto. Što mogu promijeniti? Mi smo manjina.” te sarkastično zaključila da to u demokraciji ne znači ništa, tj. da je “kraj”, osim što se javno može reći što se misli i pokazatii time da ne treba imati straha.”

Glumičin status u trenutku objave ovog članka podijeljen je 540 puta i ima 497 lajkova.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X