Nina Violić zaigrala u ‘K1’, novom spotu Pips Chips & Videoclips

Nina Violić, heroina hrvatskog glumišta srednje generacije, već četvrti puta sudjeluje u nekom Pips spotu. Prisjetimo se – glumila je u ‘Gume na kotačima’, ‘Supermami’ i ‘Poštaru lakog sna’. Može se zaključiti da je Nina, sasvim namjerno i neslučajno, vezivno tkivo svih faza karijere Pipsa.

  •  
  •  
Nina Violić na snimanju spota 'K1' Pips Chips & Videoclipsa
Nina Violić na snimanju spota ‘K1’ Pips Chips & Videoclipsa

“”Pusti mi vrata da uđem da ne rastavljam krov”, mi je najljepši stih koji sam čula u zadnje vrijeme, za nas šaljive melankoličare to je jednostavno to! Jako, jako mi je drago da što sam nakon puno godina ponovno godina snimila spot za Pipse”, osvrnula se Nina Violić na suradnju.

Režija spota potpisuje Ven Jemeršić, nagrađivani je slovenski režiser i snimatelj mnogobrojnih filmova, serija, reklamnih kampanja i videospotova. U Hrvatskoj poznat po režiji niza spotova Jinxa. Režiranje videa za recentni singl Pipsa njegova je prva suradnja s bandom do sada.

Spot je sniman na lokacijama u Ljubljani, a u produkciji slovenskog „Supermarket“ studija.

„S Venom sam poželio raditi još od legendarnog „Zagora“, songa „Central problema“ kojeg je on režirao. Kad je to bilo, prije Isusa, valjda!? A Nina, Nina je naša vječna ljubav. Osim što je naj, naj, naj i što uvijek sa strahopoštovanjem pitam da li bi glumila u spotu ovaj puta joj se stvarno dopala pjesma. To mi je na koncu bitnije od svega, i ujedno najveća pohvala“, izjavio je tim povodom Dubravko Ivaniš.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X