‘Ništa’ – Elemental u novom emotivno ošamućenom spotu

Zagrebački sastav Elemental objavio je novi video spot za pjesmu ‘Ništa’ koja se nalazi na njihovom nagrađivanom albumu ‘Tijelo’ objavljenom u veljači prošle godine. Ovo je šesti po redu video sa navedenog albuma, a prvi na kojem je sa bendom surađivao poznati režiser Radislav Jovanov Gonzo koji je atmosferu pjesme savršeno ekranizirao.

Elemental i Radislav Jovanov Gonzo
Elemental i Radislav Jovanov Gonzo

“Pjesma „Ništa“ govori o jednom stanju emotivne ošamućenosti, o emotivnom limbu u kojem se čovjek nađe nakon neke stresne situacije. Kao kad se nađeš preblizu eksplozije, pa ti samo šumi u ušima… Onaj osjećaj kada si potpuno prazan, ništa te ne dotiče, ništa te pretjerano ne dira, samo se ljuljaš i obavljaš životne obaveze kao na autopilotu. Jedino što te iz toga može prenuti jest rečenica – “ostanimo prijatelji” koja često dođe kao šamar i jedino što, zapravo, osjetiš je ta neka prodorna bol – je li to razočaranje, olakšanje ili nešto treće – to ostavljamo slušateljima da si sami interpretiraju kako im paše. Kako pjesma kaže: “Pametnome dosta“. Mi jedva čekamo pustiti spot i vidjeti kakve će interpretacije biti”, izjavila je Remi povodom objave singla.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X