No Means No prestaju postojati

Kanadski punk rock bend kojega su 1979. osnovali braća Wright, najavio je na svojoj Facebook stranici da prestaju s radom.

No Means No (Foto: Wikipedia)
No Means No (Foto: Wikipedia)

No Means No su u svojoj dugoj karijeri objavili 11 studijskih albuma i brojne EP-ove i singlove, a gotovo su cijeli svoj životni vijek proveli na turnejama.

U Zagrebu odsvirali nebrojene koncerte i postali ljubimci zagrebačke publike, pa je vijest o prestanku postojanja benda domaću publiku ostavila shrvanom.

Prenosimo njihov oproštaj na Facebooku: “Pozdrav svima, ovdje John iz NMN i teška vam srca moram najaviti umirovljenje No Means No. Pauza je postala dugotrajna pauza i ona se na kraju pretvorila u stalnu. Trideset i pet godina i nebrojene milje, nekoliko tisuća koncerata i još više piva, hrpa pjesama i znojnih hordi divnih fanova, ne mogu dovoljno zahvaliti svima. Nastavit ću objavljivati ovdje na ovoj našoj stranici o Robotsima i drugim projektima, ako i kad se dogode. Nadam se da ćemo objaviti pravi album Compressorhead sljedećeg ožujka, tako da niste čuli još sve od nas. Živjeli svi! Podignimo čaše… pusa i zagrljaj.”

Hvala im na muzici i na čestom druženju.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X