‘No Room For Us’ Lovely Quinces od danas dostupan za besplatni download

Hvaljeni EP ‘No Room For Us’ mlade splitske kantautorice Lovely Quinces od danas od 12:00 dostupan je za besplatan download sa tri sitea regionalnog MTV-ja: mtv.com.hr, mtv.rs i mtv.si.

Lovely Quinces 'No Room For Us'

Dunja Ercegović, koja nastupa pod imenom Lovely Quinces objavila je svoje prvo službeno EP izdanje “No Room For Us” 23. rujna. Mini album sniman je krajem ljeta u zagrebačkom Funhouse studiju pod producentskom palicom Berka Muratovića (Jinx) i uključuje pet pjesama – “No Room For Us”, “Wrong House”, “When I’m Gone”, “Second Hand Heart” i “Mr. Lonely Boy” – koji su u potpunosti Dunjino autorsko djelo.

Nakon brojnih nastupa proteklih mjeseci Lovely Quinces izuzetno će uspješnu godinu završiti sa tri koncerta. Splitski klub Quasimodo ugostit će je 7. prosinca. Već sljedeći dan LQ će svirati kao predgrupa Morcheebe u zagrebačkoj Tvornici kulture. Svoj premijerni beogradski nastup Dunja će imati 18. prosinca u klubu Gun.

Lovely Quinces u Tvornici (Foto: Tomislav Sporiš)

Proteklih mjeseci Lovely Quinces je u samo par koraka prešla put kojeg drugi izvođači prelaze godinama. EP “No Room For Us” uhvatio je nepodjeljene hvalospjeve kritike, nastupila je kao predgrupa Kurtu Vileu i Tame Impali, svirala u New Yorku, Chicagu, Torontu, Cagliariu, Beču, Zadru, Rijeci, na Špancirfestu, a vrhunac je dosegnut rasprodanim Malim pogonom Tvornice kulture prošli četvrtak, 28. studenog.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X