Novi album grupe Chui u Top 5 najprodavanijih albuma u Hrvatskoj

Uz Chui, na službenoj top listi Hrvatske diskografske udruge KUD Idijoti se zadržali na broju jedan sa svojim reizdanjem ‘Gratis Hits Live!’. Na prvom mjestu najprodavanijih stranih albuma i dalje je Ed Sheeran s ‘No. 6 Collaborations Project’.

Chui ‘Iz kapetanovog dnevnika’

Peti album grupe Chui, “Iz kapetanovog dnevnika” plasirao se u TOP 5 najprodavanijih albuma u Hrvatskoj u samo dva i pol tjedna od njegova izlaska. U pitanju je tjedna top lista prodaje Hrvatske diskografske udruge koja se slaže na osnovi podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Album “Iz kapetanovog dnevnika” posvećen je znanstvenoj fantastici te se referira na mnoga poznata djela od “Star Treka” i “Star Warsa” do stripova Moebiusa. U pitanju je njihov prvi album snimljen u novoj postavi, s ritam sekcijom, bubnjarom Ivanom Levačićem (Kries, ABOP) i basistom Konradom Lovrenčićem (Elemental, Kries, Mixed Up Mary) koji su podigli energiju Chuia na viši nivo te skupa s novim Tonijevim skladbama i Vojkanovim solističkim umijećem odveli glazbu do još autentičnijeg zvuka.

Na novom albumu, koji je u ekspresnom roku oduševio glazbenu kritiku od samog datuma izdavanja (4. listopada), ugostili su brojne goste sastava kao što su klasičari Ink Experiment duo, world music sastav Druyd, pop sastav Mangroove te jazz gitarist Zoran Majstorović, te pod bonus pjesme uvrstili “Pogledaj” u kojoj gostuje vokalist Boris Štok i remiks pjesme “Tebi Putujem” (s Josipom Lisac) koju je remiksirao Andrea Ljekaj.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X