Novi album Jane’s Addiction nakon osam godina pauze

Perry Farrell, Dave Navarro i Stephen Perkins imaju deset novih pjesama.

Jane’s Addiction ‘The Great Escape Artist’

Alternativni rock pioniri Jane’s Addiction upravo su objavili novi album “The Great Escape Artist”. Prvi novi studijski  materijal  nakon osam godina koji  zajedno potpisuju  Perry Farrell, Dave Navarro i Stephen Perkins, uključuje i već objavljene pjesme  ”End To The Lies” , ”Underground” i prvi singl ”Irresistable Force” .

Na albumu “The Great Escape Artist” Jane’s Addiction udružili su snage s producentom Richom Costeyjem (Muse, Franz Ferdinand, Interpol) i Daveom Sitekom, članom benda TV on the Radio koji piše, programira i svira bas gitaru na albumu. Rezultat je deset novih pjesama.

”Upoznali smo jedni druge bolje nego ikad. Kao rezultat toga, napravili smo odličan posao. Imate Keitha Richardsa i Micka Jaggera, međusobno se ne podnose. Riječ  koja ih obilježava je –  ego. Smatraju da u svijetu nema dovoljno mjesta za njih dvoje. Ali kad sazrijete, shvatite da ako jedan uspije, svi uspjevamo. Stvari su cool u našem kampu” – izjavio je Perry Farell  o trenutačnom stanju unutar Jane’s Addiction.

Nakon što su ove godine uglavnom nastupali na festivalima, u 2012. Jane’s Addiction planiraju i svjetsku turneju. “Sviđa mi se činjenica da mogu pobjeći od svoje prošlosti, iako je ona bila sjajna, ali u ovom trenutku više volim svoju budućnost”, zaključuje frontmen Perry Farell.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X