Novi album Sare Renar ‘Šuti i pjevaj’ objavljen na CD-u, a najavljeni su i prvi koncerti

Album je u digitalnom obliku objavljen na Dan žena 8. ožujka ove godine.

Sara Renar s fizičkim primjercima svog novog albuma (Foto: promo)

Ono što je Saru dočekalo nakon koncertne krize jest činjenica da će u klubu Aquarius u Zagrebu album predstaviti i uživo čemu se posebno raduje. Koncert će se održati u petak 14. svibnja u sklopu akcije “Jer svirati se mora” potaknute od strane Hrvatske glazbene unije i Ministarstva kulture i medija RH. Prostrana otvorena terasa Aquariusa u ugodnom ambijentu Jaruna pravo je mjesto za istinsko uživanje u glazbi, uz poštivanje svih epidemioloških mjera propisanih zbog pandemije Covida-19.

“Rad na albumu je obilježen pandemijom i raditi koncerte u ova suluda vremena poseban je izazov ali i ogromna motivacija. Obzirom da je ipak riječ o promociji albuma i premijernom izvođenju nekih pjesama, ovom nastupu pristupam s posebnom pažnjom i koncert će biti u nešto širem sastavu glazbenika na pozornici, što me posebno veseli. A ako sam u nešto još više uvjerena nego ranije to je da nam je muzika svima potrebna kao i taj poseban prijenos energije uživo. S nestrpljenjem iščekujem nastup i radost dijeljenja glazbe s publikom”, rekla je Sara Renar koja je osim zagrebačke koncertne promocije najavila i koncert u Šibeniku na lokaciji poduzetničkog inkubatora Trokut, a u organizaciji kluba Azimut. Koncert će se održati 30. travnja. Uskoro će biti poznato više informacija po pitanju ulaznica, a do tada možete posjetiti jednu od prodavaonica Croatia Recordsa i kupiti novi album Sare Renar koji je u prodaji na CD-u po cijeni od 79 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X