Novi film o Jamesu Bondu zvat će se ‘No Time to Die’

Peti i posljednji film s Danielom Craigom u glavnoj ulozi stiže u kina u travnju sljedeće godine.

James Bond “No Time To Die”

Dvadeset i peti filmski nastavak serijala o Jamesu Bondu dobio je službeni naziv. Film stiže u kina 8. travnja 2020., a zvat će se “No Time to Die”.

Režiju potpisuje Cary Joji Fukunaga (“True Detective”, “Beasts of No Nation”), a riječ je o petom i posljednjem nastavku s Danielom Craigom u naslovnoj ulozi. Osim Craiga, u filmu ćemo vidjeti i svježeg oskarovca Ramija Maleka u ulozi negativca, kao i Christopha Waltza koji će ponovno tumačiti Blofelda. Ostali povratnici uključuju Naomie Harris kao Eve Moneypenny, te Bena Whishawa, Léu Seydoux, Ralpha Fiennesa, Jeffreyja Wrighta i Roryja Kinneara. Lashana Lynch koju smo gledali u filmu “Captain Marvel” glumit će novoga lika koji preuzima Bondov broj tajnoga agenta 007.

Na početku filma, “Bond nije na aktivnoj dužnosti već uživa na Jamajci gdje mu odmor prekida Felix Leiter koji treba njegovu pomoć u misiji rješavanja otmice koja se pokaže nezgodnijom nego što je očekivano, pa se Bond suočava sa znanstvenikom naoružanim opasnom novom tehnologijom,” piše u sažetku radnje.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X