Novi klub PriMarius Craft Oaza tap room otkrio svoj glazbeni program

Svakog četvrtka kućni Ban Dover s vrhunskim gostima hrvatskih blues snaga donosi duboke zvukove bluesa i rocka. Petak je rezerviran za povratak u kultne 80-e, doba Zvečke, Kaveza i novog vala, dok je subota namijenjena onima na kojima svijet ostaje – mladim i alternativnim bendovima iz Hrvatske.

PriMarius Craft Oaza

PriMarius Craft Oaza tap room, nedavno otvoreni klub u okviru dobro poznate PriMarius craft pivovare, smješten u Zagrebu na Slavonskoj aveniji 3B (mala HALA), objavio je svoj program događanja za lipanj.

PriMarius Craft Oaza svojim je suvremenim dizajnom i odličnim zvučnim sustavom spremna postati odredište za one koji traže ponudu izvrsnih craft piva i energičnu atmosferu glazbenih nastupa uživo.

Svakog četvrtka kućni Ban Dover s vrhunskim gostima hrvatskih blues snaga donosi duboke zvukove bluesa i rocka. Petak je rezerviran za povratak u kultne 80-e, doba Zvečke, Kaveza i novog vala, dok je subota namijenjena onima na kojima svijet ostaje – mladim i alternativnim bendovima iz Hrvatske.

Osim glazbenih događanja, program uključuje i već dobro poznati i omiljeni glazbeno-opći pub kviz utorkom, a ponedjeljak okuplja ljubitelje zabave uz društvene igre. Glazbeni program za lipanj je spreman i dostupan u nastavku, kao i na profilima društvenih mreža, a bit će objavljivan prije početka svakog sljedećeg programskog mjeseca.

PriMarius Craft Oaza program lipanj

PriMarius craft pivovara d.o.o. je nezavisna pivovara s vlastitim pogonom u Zagrebu, osnovana 2017. godine. Već početkom 2019. Ratebeer, međunarodni internet servis na kojem korisnici ocjenjuju piva, proglasio je Primarius craft pivovaru najboljom novom pivovarom u Hrvatskoj za 2018. godinu.

Do sada su proizveli petnaest stilova piva, a u stalnoj ponudi imaju deset etiketa, od kojih je većina, kao i sama pivovara, odlično ocijenjena na Untappdu, još jednoj društvenoj mreži/aplikaciji gdje ljubitelji piva iz cijelog svijeta ocjenjuju piva koja su probali. Dobitnici su i priznanja “Special mention” za dizajn etiketa na Best Label 2020 natjecanju u Italiji.

Krajem 2023. godine preselili su pivovaru na novu lokaciju – Slavonska avenija 3B (mala Hala), gdje su odnedavno u sklopu pivovare otvorili i PriMarius Craft Oaza tap room.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X