Novi koncept klupske zabave po prvi puta u Zagrebu

U iPlay ringu važno je ‘nokautirati’ protivnika play-listom sa svog mobitela ili mp3-a. Publika odlučuje tko ide u finale, a tko kući.

iPlay Battles

iPLAY battles je novi klupska zabava u kojoj ekipa aktivno sudjeluje u programu kroz natjecanje u puštanju glazbe sa svojih mobitela ili mp3 playera. Poanta iPLAY battlesa je maksimalno uklopiti publiku u program, prije svega kao natjecatelje, a ostatak kao “strašni sud” onim najhrabrijima koji se odluče prijaviti.

Na pojedinom iPLAY battles partyu sudjeluje osam timova od kojih se četiri prijavljuju i biraju unaprijed putem weba (www.iplaybattles.com), a ostala četiri u klubu na samom događaju. Timovi se međusobno “bore” puštajući naizmjence po 3 pjesme sa svojih mobilno-glazbenih prijenosnika (kao što smo već rekli – mobitel, smartphone, mp3 player i sl.)! Kao i sve borbe, ova je također na ispadanje, samo što kod nas nokaut zadajete notama. Organizator poručuje: „Nećemo reći “važno je sudjelovati” jer nam ta uzrečica nikad nije bila jasna, reći ćemo samo “isplati se sudjelovati”; što zbog utješnih, što zbog glavnih nagrada. Pobjednika u svakoj rundi bira publika svojim pljeskom i ostalim iskazivanjem naklonosti, bitno je da je glasno.“

Svaki iPLAY battles je zaseban tematski party u drugom klubu, uz posebno izrađen iPLAY battles ring, temeljito razrađen scenarij, kostimirane natjecatelje, poznate voditelje tj. najavljivače borbi, vrhunske resident dj-e, atraktivne hostese te ostale popratne sadržaje kao što su nagradne igre i sl.  Ulaz na iPlay battles partyje je slobodan, a svima zainteresiranima je hoće li se pridružiti kao pasivna publika, aktivni navijač ili natjecatelj.

Zagrebačka serija iPLAY battles partya sastoji se od četiri kvalifikacijske i jedne finalne večeri:

Pet 15.04. – PURGERAJ // 1. kvalifikacijska večer

Sub 30.04. – KINO EUROPA // 2. kvalifikacijska večer

Sub 07.05. – KSET // 3. kvalifikacijska večer

Pet 20.05. – AQUARIUS // 4. kvalifikacijska večer

Sub 28.05. – SHOCK SHOW INDUSTRY // finalna večer

Po dva para koja uđu u finale svake kvalifikacijske večeri, automatski ulaze u 5. finalnu večer na kojoj će se boriti za pobjednika cijele zagrebačke iPLAY battles serije i vrijedne Bonbon nagrade! Natjecatelji za sudjelovanje trebatju imati mp3 player ili mobitel sa 2.5“ ili 3.5“ izlazom za slušalice!

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X