Novi koncept klupske zabave po prvi puta u Zagrebu

U iPlay ringu važno je ‘nokautirati’ protivnika play-listom sa svog mobitela ili mp3-a. Publika odlučuje tko ide u finale, a tko kući.

iPlay Battles

iPLAY battles je novi klupska zabava u kojoj ekipa aktivno sudjeluje u programu kroz natjecanje u puštanju glazbe sa svojih mobitela ili mp3 playera. Poanta iPLAY battlesa je maksimalno uklopiti publiku u program, prije svega kao natjecatelje, a ostatak kao “strašni sud” onim najhrabrijima koji se odluče prijaviti.

Na pojedinom iPLAY battles partyu sudjeluje osam timova od kojih se četiri prijavljuju i biraju unaprijed putem weba (www.iplaybattles.com), a ostala četiri u klubu na samom događaju. Timovi se međusobno “bore” puštajući naizmjence po 3 pjesme sa svojih mobilno-glazbenih prijenosnika (kao što smo već rekli – mobitel, smartphone, mp3 player i sl.)! Kao i sve borbe, ova je također na ispadanje, samo što kod nas nokaut zadajete notama. Organizator poručuje: „Nećemo reći “važno je sudjelovati” jer nam ta uzrečica nikad nije bila jasna, reći ćemo samo “isplati se sudjelovati”; što zbog utješnih, što zbog glavnih nagrada. Pobjednika u svakoj rundi bira publika svojim pljeskom i ostalim iskazivanjem naklonosti, bitno je da je glasno.“

Svaki iPLAY battles je zaseban tematski party u drugom klubu, uz posebno izrađen iPLAY battles ring, temeljito razrađen scenarij, kostimirane natjecatelje, poznate voditelje tj. najavljivače borbi, vrhunske resident dj-e, atraktivne hostese te ostale popratne sadržaje kao što su nagradne igre i sl.  Ulaz na iPlay battles partyje je slobodan, a svima zainteresiranima je hoće li se pridružiti kao pasivna publika, aktivni navijač ili natjecatelj.

Zagrebačka serija iPLAY battles partya sastoji se od četiri kvalifikacijske i jedne finalne večeri:

Pet 15.04. – PURGERAJ // 1. kvalifikacijska večer

Sub 30.04. – KINO EUROPA // 2. kvalifikacijska večer

Sub 07.05. – KSET // 3. kvalifikacijska večer

Pet 20.05. – AQUARIUS // 4. kvalifikacijska večer

Sub 28.05. – SHOCK SHOW INDUSTRY // finalna večer

Po dva para koja uđu u finale svake kvalifikacijske večeri, automatski ulaze u 5. finalnu večer na kojoj će se boriti za pobjednika cijele zagrebačke iPLAY battles serije i vrijedne Bonbon nagrade! Natjecatelji za sudjelovanje trebatju imati mp3 player ili mobitel sa 2.5“ ili 3.5“ izlazom za slušalice!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X