Novi video iz Akustika serijala: Kawasaki 3P i energična izvedba pjesme ‘Ni da ni ne’

Uz izvrsne Kawasaki 3P sredinom rujna započela je deseta po redu sezona programa Akustike u Rockmarku, a Tomfa i društvo su tom prigodom okupljenoj publici priredili energičan minijaturni koncert. Podsjetnik na to je video-snimka izvedbe pjesme ‘Ni da ni ne’.

Kawasaki 3P (Foto: Benjamin Strike)

Tog utorka, 17. rujna 2019. energični Kawasaki 3P su u prepunoj glazbenoj knjižari Rockmark priredili koncert za pamćenje te od prvih tonova jasno dali naslutiti kako svoju nezaustavljivu live-energiju znaju transformirati i u akustični format.

Uz otvorenje nove sezone programa, ovom svirkom su ujedno najavili i svoj veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji je uslijedio nekoliko dana kasnije, a kojim je započeo live-serijal ovog kultnog koncertnog prostora koji ove godine slavi 20 godina djelovanja.

Nakon otvorenja sezone sredinom rujna, program Akustike nastavlja se jednom mjesečno – utorkom do lipnja sljedeće godine, a novo akusticiranje u Rockmarku slijedi 29. listopada uz skupinu Mi Vida.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X