Objavljen dio stare demo snimke Axl Rosea iz vremena prije Gunsa

Po prvi put su objavljene demo snimke heavy metal benda Rapidfire iz 80-ih godina prošlog stoljeća na kojima pjeva Axl Rose prije nego li je pristupio Guns N’ Rosesu.

Rapidfire

Kevin Lawrence, gitarist grupe Rapidfire na Youtube je postavio fragmente jedne pjesme, od pet ukupno, koliko ih je snimljeno na demo vrpci u Los Angelesu prije 30 godina. U pravnom dokumentu sastavljenom od strane Lawrenceovog odvjetnika koji broji čak 35 stranica stoji kako će kompletna demo snimka biti objavljena ako postoji dovoljno interesa od strane publike. „Pet pjesama koje su opisane u ovom dokumentu nisu dostupne javnosti. Ne postoji internetska stranica s koje se mogu downloadati, kao što ne postoji ni fizički nosači zvuka spremni za isporuku. No to se može promijeniti…“, stoji između ostalog u dokumentu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mLQGLEdmILU[/youtube]

Fragment od 54 sekunde koji se pojavio na Youtubeu dio je pjesme „Ready To Rumble“ snimljene 25. svibnja 1983. godine. Tri dana kasnije Axl Rose napustio je bend i s Izzy Stradlinom oformio Hollywood Rose, preteču Guns N’ Rosesa.

Na snimci Axl Rose pjeva niske large, neuobičajene za sve ono po čemu se kasnije proslavio. Za sada iz njegovog ‘tabora’ još uvijek nema odgovora vezanog za snimke Rapidfirea. Tko zna, možda njegovi odvjetnici sastavljaju dokument od 70 strana koji će spriječiti Lawrenceov naum, ako se Axl tim činom otkrivanja prošlosti osjeća ugroženim.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X