Objavljen Hibrid remiks pjesme ‘Jesen’ Sare Renar

Godinu dana nakon objavljivanja EP-a Sare Renar, pod nazivom ‘Jesen’, sarajevski producent Hibrid donosi zanimljivu obradu istoimene pjesme, koju Aquarius Records predstavlja kao novi EP na kojem su službeni remix, radio edit i club mix.

Sara Renar ' Jesen' Hibrid Interpretation EP
Sara Renar ‘ Jesen’ Hibrid Interpretation EP

Hibridovu neobičnu interpretaciju čine tri različita dijela koja su istovremeno i tri različita stila spojena u jednu cjelinu, koja je ugodna za slušanje, ali prikladna i za ples.

Remix je popraćen i interesantnim video spotom, snimanim za vrijeme jednog jesenjeg dana u Sarajevu. Spot je realiziran u saradnji Spektroom Studija i Submarine Vibes-a – u dvije verzije.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8_GuTJh2YLQ[/youtube]

Za one koji se ranije nisu sreli sa njegovim radom, Hibrid je sarajevski producent i DJ koji u svojoj glazbi prožetoj emocijama i dubokim, ambijentalnim zvukovima oblikuje prepoznatljivu muziku za ples. Poznat je po svojim pjesmama, Bašeskijina Samoća i Samo Sanjar, koje predstavljaju vokalne interpretacije poezije praćene elektronskom glazbom, te pjesmi Da li biti Normalan za koju je objavio i svoj prvi video spot sredinom ove godine.

Svoju muziku je dosad objavljivao na mnogim labelima elektronske glazbe iz cijelog svijeta, a osnivač je i digitalne izdavačke kuće pod nazivom Submarine Vibes. U svom budućem radu Hibrid najavljuje i svoj EP, Noćna Ptica, te će se publici od sljedeće godine predstaviti i sa svojim bendom.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X