Objavljen je video s utiscima s četrnaestog Seasplasha i najavljeni promotivni gigovi u Parizu i Salzburgu

Prošlogodišnji Seasplash, u svom posebnom sound system izdanju, nadmašio je sva očekivanja. Zaključak je to koji se može izvući gledajući 12-minutni video uradak s utiscima i razmišljanjima sudionika podebljan s isječcima koji prikazuju predivan festivalski ugođaj.

Potvrđeni izvođači za 15. Seasplash
Potvrđeni izvođači za 15. Seasplash

Svoje opušteno mjesto pred mikrofonom za ovu priliku pronašli su mnogobrojni izvođači – Don Letts, Edo Maajka, Rico (O.B.F), Kalbata i Neil Perch (Zion Train, Abassi Hi Power). Za priču o povijesti i filozofiji festivala pobrinuli su se pripadnici produkcijskog tima, a posebno je iznenađenje pojavljivanje filmaša Davida Tešića koji je, eto u ovom filmiću dobio priliku i stati ispred svoje kamere.

Dobra prilika za one koji još nikada nisu bili na Seasplashu i tvrđavi Punta Christo, kao i za one koji se stalno vraćaju.

Zagrijavanje za Seasplash festival u Austriji održat će se u Salzburgu 13. svibnja

Seasplash zagrijavanje u Salzburgu
Seasplash zagrijavanje u Salzburgu

Pariški warm-up najavljen je za 10. lipnja.

Seasplash zagrijavanje u Parizu
Seasplash zagrijavanje u Parizu

Do sada su potvrđeni sljedeći izvođači: Vin Gordon & The Real Rock Band, Mad Professor, Vibronics meets Conscious Sounds, Citizen Fish, Mungo’s Hi-Fi (DJ Set), Pitch Black, Illbilly Hitec, Culture Shock, Paprika Korps, Fakofbolan, Autonomads, Waitapu, Black Star Dub Collective, Digitron Sound, Conscious Youth, Warrior Charge, Dubble, Rockers Dub Master, Dubbing Sun, Kinetical MC x DJ Diaz, Raptix, Gnischrew, Nobody b2b Damask, Thizzla, Deeds, Isonoe, Lion’s Hifi, Selectress Beatroot, DCone

Seasplash će se održati od 20. do 23. srpnja 2017. u Fort Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, idealno mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more. Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske glazbe.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X