Objavljen prvi trailer filma ‘Istjerivači duhova: Naslijeđe’

Novi nastavak kultnog filma iz osamdesetih ‘Istjerivača duhova’ dolazi u kina sljedećeg ljeta, a djelić onoga što nas čeka otkriva prvi trailer filma koji je upravo objavljen.

‘Istjerivači duhova: Naslijeđe’

Sljedeće poglavlje originalnih “Istjerivača” donose nam redatelj Jason Reitman i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989. g.). Scenaristi filma su Jason Reitman i Gil Kenan.

U filmu „Istjerivači duhova: Naslijeđe” (Ghostbusters: Afterlife) fokus je na obitelji i tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti i tajnama jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja prati samohranu majku koja sa svoje dvoje djece stiže u mali grad u kojem se počnu događati neobične stvari. Ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.

Glumačka ekipa uključuje Carrie Coon kao samohranu majku, Finna Wolfharda (serija Stranger Things) kao njezinog sina, Mckennu Grace u ulozi njezine kćerke i Paula Rudda kao učitelja. Iako brojni fanovi priželjkuju i povratak originalnih Ghostbusters zvijezda Billa Murrayja kao Petera Venkmana, Dana Aykroyda kao Raymonda Stantza, Sigourney Weaver kao Dane Barrett za sada još nema potvrde hoćemo li ih zaista imati priliku vidjeti u ovoj ekranizaciji “Istjerivača duhova”.

“Istjerivači duhova” (Ghostbusters) američka je fantastična komedija iz 1984. s pričom koja se vrti oko četvorice znanstvenika koji uz pomoć posebne opreme hvataju duhove po New Yorku. Riječ je o najkomercijalnijem filmu 1984. godine sa zaradom od gotovo $239 milijuna u američkim kinima koji je rezultirao nastavkom – “Istjerivači duhova 2” (1989). Originalni “Istjerivači” iz 1984. na brojnim su listama najsmješnijih i najboljih filmova 1980-ih.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X