Objavljen prvi trailer za ‘Rambo: Last Blood’

Posljednji u nizu, a možda i posljednji općenito film o Rambu napisali su Stallone i Matt Cirulnick, a režirao ga je Adrian Grunberg.

Rambo – Last Blood (foto: Lionsgate)

Sylvester Stallone vraća se još jednom u ulogu Ramba, čemu svjedočimo u prvom traileru Lionsgateova filma “Rambo: Last Blood”. Riječ je o petom nastavku Slyjeve akcijske franšize započete davne 1982. godine. Stallone je izrazito uspješno oživio franšizu o Rockyju 2015. s filmom “Creed” Ryana Cooglera koji je zaradio više od 170 milijuna dolara, zaradio Slyju nominaciju za Oscar za najbolju sporenu ulogu te lani doživo nastavak. Može li slično postići i s Rambom?

“Rambo: Last Blood” prati Stalloneovog vijetnamskog veterana u nastojanjima da obavi posljednju misiju koja uključuje nasilni meksički kartel. U ostalim ulogama pojavljuju se Adriana Barraza, Paz Vega, Yvette Montreal i Sergio Peris-Mencheta kao vođa kartela. Riječ je o prvom nastavku Ramba nakon 2008. koji je režirao sam Stallone, ali nije postigao dovoljan uspjeh da ponovno oživi franšizu iz osamdesetih.

Posljednji u nizu, a možda i posljednji općenito film o Rambu napisali su Stallone i Matt Cirulnick, a režirao ga je Adrian Grunberg, redatelj koji potpisuje triler s Melom Gibsonom “Get the Gringo”, a radio je kao asistent redatelja na filmovima “Wall Street: Money Never Sleeps”, “Edge of Darkness” i “Apocalypto”.

“Rambo: First Blood” dolazi u kina 20. rujna.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X