Objavljen remasterirani i bogato opremljen obljetnički album Majki ‘Vrijeme je da se krene’

Cjelokupan opus im je sjajan i neosporno pripadaju antologiji rock glazbe ovih prostora. Ključni album benda i najvažniji hrvatski album devedesetih ‘Vrijeme je da se krene’ ove godine bilježi 20 godina od objavljivanja. Tim povodom Dancing Bear je objavio obljetnička izdanja i to specijalno remasteriran LP i trostruki deluxe CD box set.

Trostruki CD box set 'Vrijeme je da se krene'
Trostruki CD box set ‘Vrijeme je da se krene’

Specijalno remasterirano LP izdanje objavljeno na 180 gr vinilu u gatefold omotu s neobjavljenim fotografijama članova grupe Majke, trostruki deluxe CD box pored originalnog albuma sadrži remasteirano izdanje “Život uživo” i dosad neobjavljeni “Live 1997. Uživo u OTV Domu”, te knjižicu od 20 stranica s neobjavljenim fotografijama i dokumentarnim tekstovima članova benda kao komentarima na album “Vrijeme je da se krene” s odmakom od 20 godina što je posebno interesantno…

Majke 'Vrijeme je da se krene' - vinilno izdanje za 20. rođendan legendarnog albuma
Majke ‘Vrijeme je da se krene’ – vinilno izdanje za 20. rođendan legendarnog albuma

– …Upravo je “Vrijeme je da se krene” bio ključan za stvaranje pozitivne slike i šire percepcije domaćeg rocka općenito. Pokrenuo je puno toga što se danas nakon dvadeset godina uzima za normalno. Što je još važnije, svojom životnošću i vitalnošću ovaj album danas svijetli kao dragulj… – napisao je Zoran Stajčić u knjižici albuma.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X