Objavljen trailer za dokumentarac o Sinead O’Connor ‘Nothing Compares’

Bit će dostupan za streaming od 30. rujna.

Sinead O’Connor “Nothing Compares”

Showtime je objavio trailer za “Nothing Compares”, dokumentarac o usponu Sinead O’Connor. U snimci pjevačica kaže da nikada nije željela postati pop zvijezda unatoč svjetskom uspjehu pjesme “Nothing Compares 2 U” te objašnjava svoj način razmišljanja u kontroverznom nastupu na Saturday Night Live 1992. u kojem je protestirala protiv seksualnog zlostavljanja djece u Katoličkoj crkvi poderavši fotografiju pape Ivana Pavla II.

“Naišla sam na članak o obiteljima koje su pokušavale podnijeti pritužbe protiv crkve zbog seksualnog zlostavljanja, a bile su ušutkane”, prisjeća se O’Connor u traileru. “Uglavnom, sve u što sam vjerovala bila je laž.” Dodaje: “Posao umjetnika ponekad je povesti razgovore o teškim temama. Umjetnost tome služi… Pokušali su me pokopati. Nisu shvatili da sam sjeme.”

Dokumentarac u režiji Kathryn Ferguson koristi arhivske snimke, glazbene videozapise i nastupe uživo kako bi istražio život i karijeru O’Connor od 1987. do 1993. godine. Kao što se vidi u traileru, i sama O’Connor u novom intervjuu razmišlja o tom razdoblju iz današnje perspektive. Film će biti dostupan za streaming i na zahtjev od 30. rujna prije premijere u eteru na Showtimeu 2. listopada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X