Objavljena je nova kolekcija pjesama Johna Lennona

Na dan kad bi glazbenik proslavio 80. rođendan predstavljena je kolekcija pjesama ‘Gimme Some Truth’.

John Lennon ‘Gimme Some Truth’

Kolekcija je dobila ime po Lennonovom žestokom prijekoru varljivih političara, licemjerju i ratu koji je bio dio tematike albuma “Imagine” iz 1971. godine. Nova kompilacija okuplja neke od najomiljenijih pjesama iz njegovih solo godina. Izvršnu produkciju potpise Yoko Ono Lennon, a producent je bio Sean Ono Lennon.

Kolekcija je dostupna u nekoliko formata.

Deluxe box set will nudi nekoliko različitih načina slušanja na novim miksevima na dva CD-a i jednom Blu-ray audio disku koji sadrži mikseve studijske kvalitete (24 bit/96 kHz HD stereo, immersive 5.1 Surround Sound i Dolby Atmos).

U knjizi na 124 stranice koja je dio Deluxe izdanja, Yoko piše: „John je bio briljantan čovjek s velikim smislom za humor i razumijevanje. Vjerovao je u istinitost i da će snaga ljudi promijeniti svijet. I hoće. Svi mi imamo odgovornost vizualizirati bolji svijet za sebe i svoju djecu. Istina je ono što mi stvaramo. Ona je u našim rukama.”

Zbirka sadrži pjesme sa svakog Johnovog solo albuma, uključujući “John Lennon / Plastic Ono Band” (1970), “Imagine” (1971), “Some Time In New York City” (1972), “Mind Games” (1973), “Walls and Bridges” (1974), “Rock’n’Roll” (1975), “Double Fantasy” (1980) i posthumno izdanje “Milk and Honey” iz 1984. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X