Objavljena kompilacija Haustora ‘Greatest Hits Collection’

Haustor, jedan od najboljih novovalnih bendova, dobio je zasluženo izdanje u ediciji ‘Greatest Hits Collection’, rezerviranoj za najuglednije domaće i regionalne izvođače pod okriljem Croatia Recordsa.

Haustor 'Greatest Hits Collection'
Haustor ‘Greatest Hits Collection’

Kompilacija donosi 20 najvećih Haustorovih hitova kao što su “Ena”, “Bi mogo da mogu”, “Uzalud pitaš”, “Mijenjam se”, Radio” i neizbježne “Moja prva ljubav”, ali i sjajnih pjesama koje u tadašnje vrijeme nisu bili hitovi, ali su kroz godine postali glazbeni klasici kao što su “Tajni grad”, “Neobičan dan”, “Skidaj se”, “Pogled u BB”, “Skriven iza lažnih imena” i brojne druge.

Haustor 'Greatest Hits Collection'
Haustor ‘Greatest Hits Collection’

Zagrebački novovalni glazbeni sastav Haustor osnovan je 1979. godine, a prestao je postojati 1990. To je bio bend za kojeg su mnogi kritičari isticali da je bio bitno drugačiji od ostatka scene, a danas, sa sigurnošću znamo da je bend bio u pravu jer se njihovi albumi smatraju jednima od najvažnijih glazbenih izdanja iz bogate novovalne arhive, a njihov utjecaj je vidljiv u brojnim pjesmama bendova iz devedesetih.

Haustorov “Greatest Hits Collection” dolazi u luksuznom omotu, s bogatim vizualnim prikazom diskografije sastava, i kolekcionarskim posterom kao poklonom za brojne obožavatelje. CD je moguće kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X