Objavljena službena procedura za ulazak na EXIT Festival za posjetitelje iz Hrvatske

EXIT je na svojim web stranicama objavio službene procedure za ulazak posjetitelja na ovogodišnje izdanje festivala. Prema predviđenim protokolima ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. srpnja bit će ograničen na niz načina. Za posjetitelje iz Hrvatske pravila su jednostavna. Za ulaz iz Hrvatske u Srbiju potreban je negativan PCR test ne stariji od 48 sati. Taj isti PCR test koristit će se u Novom Sadu prilikom direktnog ulaza na festival (za jednodnevne ulaznice) ili preuzimanja festivalskih narukvica (za 4dnevne ulaznice).

Exit – Dance Arena (Foto: promo)

Posjetitelji s festivalskim ulaznicama, Regularnim ili VIP Gold, svoje vouchere će morati zamjeniti na Zamjenskim mjestima, uz predočenje PCR testa i osobnog dokumenta.

Posjetitelji sa jednodnevnim ulaznicama, Regularnim ili VIP Gold, zajedno sa PCR testom i osobnim dokumentom idu ravno na festivalske ulaze.

EXIT festival osigurao je tri lokacije u Novom Sadu na kojima će posjetitelji moći zamijeniti vouchere za festivalske narukvice. Zamjenska mjesta nalazit će se na Trgu slobode od ponedjeljka 5. srpnja do četvrtka 8. srpnja, zatim ispred Petrovaradinske tvrđave od utorka 6. srpnja do nedjelje 11. srpnja, kao i na Novosadskom sajmu od utorka 5. srpnja do nedjelje 11. srpnja, i to samo za one koji će raditi brze testove.

Na Exitovim službenim stranicama nalaze se kompletna pravila i koraci za ulaz na festival. Ova pravila je odobrio Krizni štab Republike Srbije.

Inače, rezultati ankete koju je EXIT nedavno proveo među kupcima ulaznica u Srbiji pokazali su da je više od 70% njih imunizirano. Čak 64% je primilo je cjepivo, a 8% preboljelo je Covid-19 u prethodnih šest mjeseci.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X