Objavljeni satnica i tlocrt ovogodišnje Brucošijade FER-a

Još samo dva do 13. studenog i 39. Brucošijade FER-a, najvećeg studentskog festivala.

  •  
  •  
39. Brucošijade FER-a

Brucošijada FER-a već tradicionalno okuplja veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ove godine imamo priliku slušati 16 izvođača na tri stagea. Satnicu koncerata potražite u nastavku obavijesti.

U već standardnoj ponudi naći će se i kino, a klub KSET se pretvara u plesni podij na kojem će se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati. I ove godine je organiziran Votafak stage, a sadržaj istog ne zna nitko pa svakako između koncerata svratite do učionice B5!

Za dobru zabavu na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zaduženi su Krankšvester, Buč Kesidi, KUKU$, Repetitor, Pocket Palma, Grše, Jeboton Ansambl, Ružno Pače, Fantom, Đutko i Plodovi Zemlje, Vizelj, Doringo, TAMAN, Loše Društvo, ELEVEN i Kaleido.

39. Brucošijade FER-a

Kako bi se lakše snalazili po FER-u, organizatori uz satnicu donose i tlocrt. Posebnu pozornost obratite na različite ulaze budući da ne ulaze svi posjetitelji na isti ulaz. Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, nije moguć ponovni ulazak.

S obzirom na epidemiološku situaciju, događaj će se održati prema uputama Civilnog stožera te svi posjetitelji moraju imati važeću EU COVID potvrdu ili se testirati prije ulaska u prostor FER-a. Testiranje će biti organizirano u sportskoj dvorani Martinovka (Miramarska bb). Za testiranje se moguće naručiti putem ovog linka, a trajat će od 13 do 23 h. Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Karte za ovogodišnju Brucošijadu FER-a su rasprodane.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X