‘Off The Record’ – knjiga zbog koje je autoru preporučena pancirka

Anđelo Jurkas objavljuje svoj četvrti samostalni naslov – knjigu i glazbeni album Anđela Jurkasa ‘Off The Record’, podnaslovljenu ‘Priče sa svijetle strane, kronologija smijeha i skandala’.

Anđelo Jurkas - Off The Record

Nakon knjiga i albuma “Bez rocka trajanja” (2010.) i “Soundtrack života” (2011.) te zbirke ulične poezije i ljubavnih pjesama “Volim te” (2012.) Jurkas predstavlja novi publicistički naslov i dvostruki glazbeni album sa 16 novih pjesama.

Četvrti samostalni literarni naslov i drugi glazbeni solo album u zajedničkom multi kulti pakiranju sumira i grupira anegdote, humoreske, karikature, skandale, tragedije i slične crtice vezane za rad i djelovanje glazbenika s teritorija znanog kao Hrvatska, Ex Yu, ali i svjetske glazbene scene. Naglasak je na događajima koji se zbivaju off the record iliti onkraj pozornice.

Od osmijeha do fight cluba tanka je linija, a zove se “Off The Record”. Smijeh, zabava, intriga zagarantirani, kažu čitatelji prve verzije rukopisa.

Intrigantan podatak oko vrućine obrađene teme u knjizi da je autor dobio poruku iz Srbije iz junkie krugova oko Magi iz EKV i ljudi vezanih za sadržaj knjige da objavi li se nešto što bi ih moglo razotkriti neka obavezno nabavi pancirku.

Kao prve najavu materijalaAnđelo Jurkas predstavlja ekskluzivno dva video snimka inozemne rock and roll zvijezde Jona Spencera i domaće Damira Urbana kako autoru prepričavaju jednu od suludih epizoda koja im se dogodila tokom karijere.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z9JmpJrvQGM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qMaK35vEQs4[/youtube]

Album najavljuju dva istovremena singla, pjesme “Sretan” i “Otkad te nema”, oba realizirana uz gostovanje ex Divasica Maje Vučić. Prva je vesela plesna soul numera u stilu Fatboy Slima i Marka Ronsona, dok je za drugu ljubavnu jazzy baladu o pokušajima preživljavanja smrti voljene osobe jedan radio urednik prilikom premijernog preslušavanja poistovjetio s “Ne daj se Ines” za 21. stoljeće.

Poslušajte pjesme: Sretan i Otkad te nema

Datum objavljivanja: 1. studenog 2012.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X