Ogenj ima novi singl ‘Zela si me’

Novi singl ‘Zela si me’ nalazi se na aktualnom studijskom albumu benda ‘Si kak jen’.

Ogenj (Foto: promo)

Ogenj kontriraju božićnim pjesmama koje su okupirale radijski eter. U razdoblju kada blagdanski napjevi izlaze kao na traci, kreativni, neumorni i uvijek radišni Koprivničanci Ogenj iznenadili su nas s novom ljubavnom pjesmom “Zela si me”. Novi je to singl s drugog studijskog albuma benda “Si kak jen” koji je objavljen pod Dancing Bear etiketom.

U svježe objavljenom singlu nećete sresti materijalne darove, božićna drvca, niti lampice koje vam žmirkaju s okićenih borova, snježne staze, a ni djedicu sa svojim sobovima. Kroz ganc novi singl “Zela si me” Ogenj su progovorili o istinskom poklonu ovoga Božića, a to je darivanje sebe jedno drugome, odnosno o nematerijalnom bogatstvu i snazi stvaranja. “Tamo gdje 1+1 više nisu 2, tamo gdje u potpunoj predanosti iz 1+1 nastaje 3, gdje je ljubav sjajnija i toplija čak i od sunca. U idealnim uvjetima ovih ljudskih prolaznih života, predati se drugom je najveća sreća postojanja, bar za nas”, pojašnjava poruku novog singla frontmen benda Tomislav Mihac Kovačic.

Autor teksta i glazbe je Tomislav Mihac Kovačic, iza aranžmana stoji Ogenj, dok je za produkciju zaslužan Ante Prgin-Surka. Video spot za novi singl “Zela si me”, sadrži snimku s nedavno održanog vatrenog open air spektakla koji su Ogenj održali ove jeseni u Koprivnici. Za video je zaslužan Marko Čordaš (Studio Jeka).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X