Opća opasnost iz Županje predgrupa Bon Joviju

Pala je odluka koji će domaći bend započeti spektakl na Maksimirskom stadionu 8. lipnja.

Opća opasnost (Foto: www.opca-opasnost.com)

Vijest da je Bon Jovi odabrao Opću opasnost za predgrupu oduševila je županjski sastav kojima ovih dana izlazi četvrti studijski album „Vrati se na svjetlo“. Opća opasnost nastupila je već kao predgrupa na koncertima Whitesnakea i Uriah Heepa.

„Sretni smo kao mala djeca, što drugo reći. Nadali smo se pobjedi jer otkako smo se vratili na glazbenu scenu vidjeli smo neopisivu podršku naše publike koja nam je najveća motivacija za daljnji rad. Nakon 20 godina našeg postojanja i poduže glazbene pauze ovo nam je veliko priznanje. Trenutačno čekamo organizatora Lupa promotion da nam da potrebne upute vezane uz tehničke detalje samog koncerta, ali sve što mogu reći je da će publiku na Maksimirskom stadionu dočekati pravo rock zagrijavanje za zvijezde večeri“, rekao je Pero Galić, frontman Opće opasnosti.

Podsjetimo, Opća opasnost je jedan od tri benda koji su ušli u finale „Velike bitke bendova“ održanog u zagrebačkom klubu Hard place u kojem su odabiru kumovali Aki Rahimovski i Željko Bebek.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X