Otkazuje se zagrebačka kino pretpremijera 3. sezone HBO serije ‘Westworld’

‘S obzirom na rastuću zabrinutost u Europi i rizik od širenja koronavirusa na većim javnim okupljanjima, HBO Europe je donio odluku da, prateći sigurnosne regulative i preporuke, iz preventivnih razloga otkaže sve planirane pretpremijere 3. sezone HBO serije ‘Westworld’. Sukladno tome, neće biti održana ni pretpremijera u Zagrebu, koja je trebala biti 12. ožujka’, stoji u službenom priopćenju HBO Adria.

‘Westworld’ – 3. sezona

Inače televizijska premijera treće sezone hit HBO serije „Westworld“  će biti 16. ožujka u 20.00 sati na HBO kanalu, a prva epizoda će istog dana doći u HBO GO ponudu.

„Westworld“ je mračna odiseja o buđenju umjetne svijesti i evoluciji grijeha koja otkriva svijet u kojem svaki ljudski apetit, nevažno koliko je plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen. Istražujući što znači biti čovjek kroz oči čovjekolikih androidnih „domaćina” parka, serija istražuje granice egzotičnog svijeta smještenog na raskrižju bliske budućnosti i redefinirane prošlosti. Pomno izgrađen i umjetnički dizajniran, „Westworld“ nudi svojim gostima neusporediv, uranjajući svijet u kojem su slobodni postati što su oduvijek željeli biti – ili što nisu ni slutili da jesu. Nema pravila, nema zakona, nema osuđivanja. Život bez ograničenja.

U glavnim ulogama su Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Tessa Thompson, Thandie Newton, Luke Hemsworth, Simon Quarterman i Rodrigo Santoro. U trećoj sezoni pridružuju im se Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, Marshawn Lynch, John Gallagher Jr, Michael Ealy i Tommy Flanagan.

Treća sezona će imati osam epizoda, a potpisuju je autori serije Nolan i Lisa Joy, koji su ujedno i izvršni producenti uz J.J. Abramsa, Athena Wickhama, Richarda J. Lewisa, Bena Stephensona i Denise Thé.

Prve dvije sezone „Westworlda“ zajedno su imale 42 Emmy nominacije. Druga sezona je od ukupno 20 nominacija za nagradu Emmy osvojila 3 nagrade, od kojih je Emmyja za najbolju sporednu žensku ulogu u dramskoj seriji dobila Thandie Newton.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X