Otvoren poziv za mlade glazbene profesionalce u usponu

Konferencija i showcase festival SHIP koji će se održati od 14. do 17. rujna ove godine u Šibeniku poziva mlade glazbene profesionalce u usponu. Nominacije su otvorene do 1. ožujka.

New Faces 2023

Glazbena scena napreduje s novim i inovativnim umjetnicima i ključno je podržati mlade snage koje se ističu i pokazuju strast prema glazbenoj industriji. Projekt New Faces 2023 pruža priliku mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) da sudjeluju na konferencijama i glazbenim događanjima kao aktivni predstavnici, nauče više o glazbenoj industriji, umreže se i predstave svoj rad stručnjacima. Četiri međunarodna festivala i konferencije – MENT Ljubljana (Slovenija), Kontakt (Srbija), SHIP (Hrvatska) i PIN Music Conference (Makedonija) – udružili su snage kako bi okupili deset mladih glazbenih profesionalaca.

NEW FACES 2023 – Tko su oni?

Oni stvaraju glazbenu scenu, radeći u različitim aspektima industrije kao što su organizacija događaja, booking, menadžment, izdavaštvo, glazbeno novinarstvo i produkcija. Ističu se svojom radnom etikom i ambicijom te uvijek teže napredovanju.

NEW FACES 2023 – Nominiranje

Početna faza nominacija otvorena je do 1. ožujka i pozivaju se svi zainteresirane kandidati da se jave na natječaj. Prijave mogu podnijeti i treće osobe koje popune obrazac za anonimnu prijavu na ovoj poveznici.
*U obzir dolaze i kandidati koji su u 2023. godini navršili 30 godina.

NEW FACES 2023 – Što se nudi?

Međunarodni predstavnici festivala pregledat će prijave i odabrati deset najboljih mladih profesionalaca. Ovi odabrani pojedinci bit će predstavljeni u medijima i dobiti priliku sudjelovati na navedenim glazbenim konferencijama. Za odabrane mlade glazbene profesionalce zajamčen je smještaj i PRO-pass za najmanje četiri partnerske konferencije i festivala.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X