Otvoren poziv za prijave na Međunarodnu konferenciju kompjutorske glazbe

Ljubljanski IRZU (Institute of Sonic Art Research) otvorio je natječaj za sudjelovanje s tekstualnim i glazbenim radovima na 38. izdanju International Computer Music Conference koja će se održati u Ljubljani od 9. do 15. rujna 2012.

ICMC

Tekstualni radovi primaju se u različitom obimu, a teme su estetika, filozofija, umjetna inteligencija i glazba, hardverski i softverski sistemi, povijesti elektronske glazbe i drugi. U domeni glazbe moguće je prijaviti radove instalacija, improvizacije na laptopu, radove kodiranja i druge. Sve teme i prepozicije natječaja možete potražiti na službenoj stranici konferencije: www.icmc2012.si. Rok za prijave je 15. veljače.

Organizator konferencije je Miha Cilglar koji je ujedno i predsjedatelj glazbenog dijela konferencije dok će tekstovima i predavanjima ravnopravno predsjedavati Matija Marlot i Martin Kaltenbrunner.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X