Ove godine izlaze memoari Ronnieja Jamesa Dia ‘Rainbow in the Dark’

Pjevačka legenda je 2010. pred smrt pisala memoare ‘Rainbow in the Dark’.

Ronnie James Dio ‘Rainbow in the Dark’

Autobiografija pokojnog Ronnieja Jamesa Dia službeno će biti objavljena u srpnju, 11 godina nakon smrti ikone heavy metala.

Ronnie James Dio, koji se smatrao jednim od najvećih vokalista žanra, radio je na svojim memoarima “Rainbow in the Dark” prije nego što je umro od raka želuca 2010. godine. Knjigu je sada dovršio glazbeni pisac Mick Wall i konačno će izaći 27. srpnja.

U službenoj najavi, izdavač Permuted Press navodi da će memoari ispričati priču o Dioovoj 50-godišnjoj karijeri frontmena nekih od najutjecajnijih metal bendova, uključujući Elf, Rainbow, Black Sabbath i Heaven & Hell.

Obožavatelji mogu očekivati ​​”slavne priče o ekscesima i iskrena prisjećanja na ono što se doista dogodilo iza pozornica, u hotelima, u studijima i kod kuće iza zatvorenih vrata”, navodi se u priopćenju.

Memoari će također sadržavati Dioove misli o izazovima s tamne strane slave, uključujući njegove borbe s drogom dok je predvodio Black Sabbath, zamijenivši Ozzyja Osbournea 1979. godine.

Potvrda izdanja knjige dolazi nakon što je prošle godine objavljeno da je u pripremi novi dokumentarac o slavnom pjevaču.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X