Overflow singlom ‘Surprise’ najavljuje novi album

Najuspješnija domaća indie punk rock atrakcija je spremila novi udar. Skorašnji album “Hit me” najavljuje singlom “Surprise”.

Overflow

Overflow predstavlja svoj prvi singl “Surprise” s novog nadolazećeg albuma “Hit Me” koji možete poslušati na novoj službenoj web stranici www.overflow-tv.com.

‘Surprise’ je ljubavna pjesma, oda Ljubavi kao najvećoj snazi koja pobjeđuje sva zla ovog svijeta i utočištu u bezumlju suvremenog vremena. Singl ‘Surprise’ i šesti album grupe Overflow ‘Hit Me’ nastali su u renomiranom Studiju 150 u Amsterdamu gdje su među ostalima snimali Paul Weller, David Bowie i Bon Jovi. Producent je stari znanac Overflowa Zlaya Hadzic koji je radio sa Sonic Youth, Isis, Tortoise

Indie punk rock atrakcija Overflow u sastavu: Dado, Nike, Zoki i Žika, jedni su od najuspješnijih glazbenika s područja Jugoistočne Europe koji su svoje koncertno umijeće pokazali na pozornicama Europe, SAD-a i Kanade i čija je diskografija distribuirana diljem svijeta.  Nakon američko-kanadske turneje 2010. i nastupa na najvećim svjetskim festivalima South by southwest u Austinu, Canadian Music Week u Torontu i CMJ Music Marathon u New Yorku, te snimanja novog albuma, Overflowci su spremni za nove avanture.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X