Overflow singlom ‘Surprise’ najavljuje novi album

Najuspješnija domaća indie punk rock atrakcija je spremila novi udar. Skorašnji album “Hit me” najavljuje singlom “Surprise”.

Overflow

Overflow predstavlja svoj prvi singl “Surprise” s novog nadolazećeg albuma “Hit Me” koji možete poslušati na novoj službenoj web stranici www.overflow-tv.com.

‘Surprise’ je ljubavna pjesma, oda Ljubavi kao najvećoj snazi koja pobjeđuje sva zla ovog svijeta i utočištu u bezumlju suvremenog vremena. Singl ‘Surprise’ i šesti album grupe Overflow ‘Hit Me’ nastali su u renomiranom Studiju 150 u Amsterdamu gdje su među ostalima snimali Paul Weller, David Bowie i Bon Jovi. Producent je stari znanac Overflowa Zlaya Hadzic koji je radio sa Sonic Youth, Isis, Tortoise

Indie punk rock atrakcija Overflow u sastavu: Dado, Nike, Zoki i Žika, jedni su od najuspješnijih glazbenika s područja Jugoistočne Europe koji su svoje koncertno umijeće pokazali na pozornicama Europe, SAD-a i Kanade i čija je diskografija distribuirana diljem svijeta.  Nakon američko-kanadske turneje 2010. i nastupa na najvećim svjetskim festivalima South by southwest u Austinu, Canadian Music Week u Torontu i CMJ Music Marathon u New Yorku, te snimanja novog albuma, Overflowci su spremni za nove avanture.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X