Ovo su Breunion Boys – boy band osnovan da zaustavi Brexit

‘Britain you’re great, but together we’re greater’, odnosno ‘Britanijo, velika si, ali zajedno smo veći’, ide jedan stih iz njihove pjesme.

  •  
  •  
Breunion Boys (izvor: Facebook)

U Nizozemskoj je osnovan novi boy band. I ne bi tu bilo ništa čudnog da ovaj nema posebnu misiju – zaustaviti izlazak Velike Britanije iz Europske Unije. Breunion Boyse okupila je nizozemska animatorica Julia Veldman i svi su glazbeni potencijali upregnuti da u ožujku, kada Velika Britanija i formalno treba zaključiti izlazak iz EU, ostane dio političke i ekonomske zajednice europskih naroda.

Bend je već lansirao i viralni singl “Britain Come Back” u kojem, između ostalog, plediraju i na to “koliko Britanci vole biti veliki.”

“Britain you’re great, but together we’re greater”, odnosno “Britanijo, velika si, ali zajedno smo veći”, ide stih iz pjesme.

“Plakala sam, zaista sam plakala, isplakala sam svoje srce”, priznala je za Reuters Veldman, “Bila je to tako neočekivano, preplavilo me emocijama i osjećala sam se nemoćno. Pomislila sam, što bi bolje funkcioniralo od nekakve glazbe poput Take That, boy banda, najboljeg što nam je Britanija pružila, da ih uvjeri da se vrate natrag.”

“Pogledajte koliko Britanaca s mržnjom gleda prema EU i koliko je Europljana ljuto što Britanija odlazi”, dodaje Joshua Alagbe, član Breunionsa, “Mislim da se na tu emociju mora odgovoriti. Mi smo odgovor na tu emociju.”

Inače, bend se planira otisnuti na turneju po Velikoj Britaniji gdje će, kako zamišljaju, svoju poruku i glazbu prenijeti u pubovima diljem Otoka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X