Ovogodišnji headlineri INmusica primljeni u Rock And Roll Hall of Fame

U klasu primljenih 2019. godine, uz The Cure ulaze i Radiohead, Janet Jackson, Roxy Music (uključujući Briana Enoa), Stevie Nicks, Def Leppard i The Zombies.

Robert Smith, The Cure (izvor: Wikipedia)

Objavljeni su primljeni kandidati za Rock And Roll Hall of Fame za 2019. godinu. Radiohead, The Cure, Janet Jackson, Stevie Nicks, Def Leppard i The Zombies isprofilirali su se kao kandidati koji će u besmrtnu Dvoranu ući na svečanoj manifestaciji 2019. godine. Ceremonija će se održati 29. ožujka u Barclaysovom centru u Brooklynu.

Podsjećamo, Radiohead su bili nominirani i prošle godine, no nominacija nije prošla. Prije nego je nominacija uopće objavljena bend nije izgledao naročito zainteresirano za primanje u Dvoranu slavnih. “Nije me briga”, rekao je tada Johnny Greenwood, “Možda je to stvar kulturološke naravi.”
U jučerašnjem priopćenju za medije, druga priča. “Bend se zahvaljuje glasaškom tijelu Dvorane slavnih i ovim putem želi čestitati kolegama koji su takožer primljeni u Dvoranu slavnih ove godine.”

Brian Eno je također među članovima Roxy Musica koji će ove godine u panteon Rock And Roll besmrtnika. Uz Enoa tu su još i Brian Ferry, Andy Mackay, Phil Manzanera, Eddie Jobson i Paul Thompson. Uz Roxy Music, u Dvoranu slavnih ulazi i ovogodišnji headliner INmusic festivala – The Cure i to Robert Smith, Lol Tolhurst, Porl Thompson, Perry Bamonte, Michael Dempsey, Simon Gallup, Boris Williams, Jason Cooper i Roger O’Donnell.

Stevie Nicks će, inače, postati prva žena koja će u Dvoranu slavnih “ući” dvaput. Jednom je ušla kao članica Fleetwood Maca, a ovoga je puta prepoznata i njena solo karijera.

Nominirani koji su ove godine ispali iz trke su Rage Against the Machine, Kraftwerk, MC5, Rufus & Chaka Khan, LL Cool J, Devo, Todd Rundgren i John Prine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X