Ovotjednu epizodu ‘Igre prijestolja’ fanovi proglasili trećom najboljom dosad

Epizoda je ocijenjena ocjenom 9.8 po glasovima korisnika IMDB-a.

'Igre prijestolja'
‘Igre prijestolja’

Peta, središnja epizoda 6. sezone planetarno popularne serije “Igre Prijestolja” pod nazivom “The Door” (Vrata) emitirana je u nedjelju navečer po američkom vremenu, premda je na torrentima “procurila” već ujutro istoga dana. Gledatelji su je na popularnom servisu IMDB ocijenili izrazito visokom ocjenom od 9.8, a bolje su od nje plasirane samo deveta epizoda treće sezone (“The Rains of Castamere”) i osma iz prošle sezone (“Hardhome”).

U međuvremenu se oglasio i autor romana i kreator serije George R. R. Martin, obavijestivši producente da će sam kraj serije biti potpuno neočekivan, njegovim riječima dogodit će se “holly shit moment”.

Emilia Clarke također se oglasila govoreći o svojoj odluci da se u sceni prethodne epizode pojavi gola ne koristeći dublericu. Izrazila je žaljenje što je tu epizodu pogledala zajedno s roditeljima, koji očito nisu bili oduševljeni kćerinim razgolićivanjem pred planetarnim auditorijem.

Glumica je u utorak gostovala na US TV i u intervjuu je pokušala objasniti kako joj fikcionalni jezik Dothrakija zvuči kao recitacija Hansonova hita “MMMBop” iz 1997., te je čak i otpjevala pjesmu kako bi dokazala svoju tezu .

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X