Ovotjednu epizodu ‘Igre prijestolja’ fanovi proglasili trećom najboljom dosad

Epizoda je ocijenjena ocjenom 9.8 po glasovima korisnika IMDB-a.

'Igre prijestolja'
‘Igre prijestolja’

Peta, središnja epizoda 6. sezone planetarno popularne serije “Igre Prijestolja” pod nazivom “The Door” (Vrata) emitirana je u nedjelju navečer po američkom vremenu, premda je na torrentima “procurila” već ujutro istoga dana. Gledatelji su je na popularnom servisu IMDB ocijenili izrazito visokom ocjenom od 9.8, a bolje su od nje plasirane samo deveta epizoda treće sezone (“The Rains of Castamere”) i osma iz prošle sezone (“Hardhome”).

U međuvremenu se oglasio i autor romana i kreator serije George R. R. Martin, obavijestivši producente da će sam kraj serije biti potpuno neočekivan, njegovim riječima dogodit će se “holly shit moment”.

Emilia Clarke također se oglasila govoreći o svojoj odluci da se u sceni prethodne epizode pojavi gola ne koristeći dublericu. Izrazila je žaljenje što je tu epizodu pogledala zajedno s roditeljima, koji očito nisu bili oduševljeni kćerinim razgolićivanjem pred planetarnim auditorijem.

Glumica je u utorak gostovala na US TV i u intervjuu je pokušala objasniti kako joj fikcionalni jezik Dothrakija zvuči kao recitacija Hansonova hita “MMMBop” iz 1997., te je čak i otpjevala pjesmu kako bi dokazala svoju tezu .

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X